Vanaf prijs: 8 panelen voor maar €4200!

Nu per direct je energie rekening omlaag met zonnepanelen van Yellow Solution

Eenvoudig profiteren van zonne-energie

Het wordt steeds aantrekkelijker om de overstap naar zonne-energie te maken. Bij Yellow Solution in Appelscha, maken wij die overstap zo eenvoudig mogelijk. Onder meer door je van eerlijk advies te voorzien, maar ook ontzorgen wij je volledig door de zonnepanelen op professionele wijze te monteren. Bovendien zorgen wij ervoor dat de opbrengsten van de zonnepanelen inzichtelijk zijn. Zo kun je na het monteren van de panelen altijd inzien hoeveel geld je bespaart.

Meerwaarde van de woning

Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor je woning, want een hogere WOZ-waarde van je huis is een direct gevolg. Ook zal het je een stijging op de trap van het energielabel opleveren. Tot wel 2 labels groener.

Veiligste groene energie, hoogste rendement

Zonnepanelen zorgen voor veilige groene energie. Omdat energie door zonnepanelen op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Dit opwerkproces is niet vervuilend en ook wordt de omgeving niet aangetast.

Hoe haal ik het meeste rendement uit de zonnepanelen?

Met zelfconsumptie of gelijktijdig verbruik haal je het meeste voordeel uit je zonnepanelen. Je verbruikt je energie meteen op het moment dat je ze produceert: Door je wasmachine aan te zetten, of je elektrische auto te gaan opladen en andere diverse apparaten die stroom verbruiken. Wat zou je nog meer kunnen doen? Denk aan elektrisch verwarmen. Dat is aanzienlijk goedkoper dan met de gasprijzen van nu.

Onderhouden van je zonnepanelen

Wil jij periodiek onderhoud uit laten voeren door een specialist? Neem dan direct contact met ons op voor een goed overzicht van de mogelijkheden.